چند تکنیک برای فراموش نکردن دروس

اگر احسـاس می کنید کـه همه چیـز را فراموش می کنیـد يـا حافظـه شـما تحلیـل رفته اسـت، نگـران نشـويد؛ بلکـه به دنبـال راه حل باشـید. بـرای هرکسـی گاهـی پیش می آيـد کـه کار يا رويـداد مهمی را فرامـوش کند. فراموشـی برای بسـیاری از افـراد، بخشـی از   سختی های روزمـره اسـت. درمـان فراموشـی و تقويت حافظـه هم، ماننـد هـر مشـکل ديگـری، می تواند راهـکار و راه حل داشـته      باشـد.

برای درمان فراموش چکار کنیم؟

حتماً تا حالا برای شما هم پیش آمده است که کاری را که باید انجام می دادید، فراموش کرده اید، یا از قرار ملاقات جا مانده باشید. در روزهای پرمشغله، فراموشی، اتفاقی طبیعی است. پیشگیری از این اتفاق و تقویت و مراقبت از ذهن ، این امکان را به شما می دهد تا از زمانی که در اختیار دارید، به درستی بهرهبرداری کنید. به همان اندازه که فکر کردن به خاطرات مهم، آنها را در ذهنتان زنده نگه می دارد،  فکر کردن به کارهایی که باید انجام دهید نیز از فراموشی شما پیشگیری می کند؛ پس، به عنوان یک راهکار، لازم است که زمان و فعالیت‌های خودتان را سازماندهی کنید؛ به عبارت ساده تر، کارهایی را که باید انجام بدهید، یادداشت کنید.

برای کمک به درمان فراموشی و تقویت حافظه، یک دفترچه یادداشت کوچک برای نوشتن کارهایی که باید انجام بدهید، همراه خودتان  داشته باشید. اگر در حال انجام کاری مهم حواستان پرت شد، نوشتن کاری که بعداً باید انجام بدهید، به شما کمک می کند که راحت     ترآن را به خاطر بیاورید. وویس مستر خدادوست را در خصوص علت فراموشی گوش دهید

نکته: از دفتر یادداشت گوشی خود و همچنین تقویم های کوچک جیبی نیز می توانید استفاده کنید.

برای فراموش کردن فراموشی باید تغییر کنیم

گاهی برای دوری جستن از فراموشی، لازم است که تغییراتی را در عادت های خود ایجاد کنید؛ مثلا اگر همیشه فراموش می کنید که وسایل شخصی خود را کجا گذاشته اید، یا قرار بوده است که امروز چه کارهایی را انجام دهید، به عنوان یک راهکار، می توانید این کار        را به بخشی از فعالیت های روزمره تان تبدیل کنید و برای خودتان یک عادت جدید خلق کنید.

راه دیگر غلبه بر فراموشی، آن است که از انجام کارها فرار نکنید. ممکن است که انجام کاری را به دلیل اینکه وقتگیر است، جذاب نیست، پراسترس است یا به نظرتان زیاد مهم نیست، به تعویق بیندازید، اما وقتی موعد مقرر آن فرا میرسد، برای انجام دادنش دست و پا بزنید؛   زیرا آن کار را به کلی فراموش کرده یا مدام پشت گوش انداخته اید. وقتی انجام کاری را به تعویق میاندازید یا فراموش می کنید، دلیل آن، تلفیقی از اجتناب فعال و فراموشکاری است. برای گریز از این وضعیت، لازم است کارهایی را که همیشه فراموش میکنید، مشخص کنید. ممکن است که فراموش کاری شما ناشی از طفره رفتن باشد. وقتی بفهمید از چه چیزها و کارهایی طفره میروید، کمتر آنها را فراموش میکنید و راهی پیدا میکنید تا این عوامل استرس زا را از میان بردارید.

پس عوامل حواس پرتی را شناسایی کنید و از میان بردارید.

وویس مستر خدادوست را در خصوص بی دقتی در جلسه آزمون گوش کنید.